fbpx

2020

TARIFE

Prețurile afișate în tabelul de mai jos se adresează unei singure persoane care participă la cursul de mers pe role.

ANTRENAMENTE GRUPANTRENAMENTE INDIVIDUALE
69,99 RON - 1 sedinta149,99 RON - 1 sedinta
199,99 RON - 4 sedinte649,99 RON - 6 sedinte
799,99 RON - 8 sedinte

PACHETE DE FAMILIE / PRIETENI

În tabelul de mai jos găsiți ofertele speciale pentru grupuri private de minim două și maxim cinci persoane. Prețurile sunt exprimate pe persoană, nu sub formă de total de plată.

NR. PERS1 SEDINTA6 SEDINTE8 SEDINTE
2125 RON / pers.625 RON / pers.750 RON / pers.
3100 RON / pers.600 RON / pers.700 RON / pers.
485 RON / pers.575 RON / pers.650 RON / pers.
580 RON / pers.550 RON / pers.600 RON / pers.

RASPUNSURI LA INTREBARI FRECVENTE

Nu. Abonamentele oferite de către Școala de Role sunt nominale și nu pot fi împărțite între mai multe persoane, nici ședințele rămase nu pot fi folosite de altcineva în afara de posesorul abonamentului completat la efectuarea plății. În cazul în care doriți să desfășurați antrenamentul alături de un prieten, vă recomandăm pachetele pentru familie și prieteni.

Abonamentul 6, respectiv cel care conține șase ședințe individuale atât pentru o singură persoană cât și pentru grupuri formate din familie sau prieteni este valabil 1 lună de zile iar Abonamentul 8 cu opt ședințe individuale este valabil 3 luni. Acestea fiind spuse, nu ai de ce să îți faci griji că nu ai timp să termini antrenamentele și poți economisi, luând acum abonamentul și terminându-l când te întorci din vacanță!

Singurul pachet care poate fi plătit în mai multe tranșe este cel Individual de Familie cu 6 sau 8 antrenamente, doar dacă se face dovada că participanții la curs sunt rude de gradul I. Pentru a îl plăti în două tranșe se completează o cerere la care se atașează dovada gradului de rudenie și se achită jumătate din suma totală urmând ca la începutul antrenamentului de la jumătatea abonamentului selectat (antrenamentul numărul 3 din Abonamentul6 sau antrenamentul numărul 4 din Abonamentul8) să se achite restul sumei până la valoarea totală a abonamentului.

În cazul în care ai achiziționat o pereche de role din magazinul Skates.ro, probabil ai fost informat că ai primit și un Antrenament de Grup complet gratuit la Școala de Role. Tot ce trebuie să faci este să ne suni, să precizezi că ai primit un antrenament gratuit de la Skates.ro și să vii la antrenament… încălțat cu noua ta pereche de role!

ADRESE UTILE

  • Regulament general
  • Reclama un instructor
  • Regulament Reducere Skates.ro
  • Termeni si Conditii
  • Politica de Confidentialitate

CURSURILE DE GRUP AU REÎNCEPUT!

Te așteptăm la cursurile de grup doar în Parcul Herăstrău din București, în fiecare zi de la ora 19:00. Locurile fiind limitate la 10 participanți, te rugăm să ne apelezi la 0755451273 și să-ți anunți prezența!