fbpx

PROGRAMEAZA-TE ACUM!

Momentan, sistemul de programări în timp real este indisponibil. Te rugăm să te programezi prin telefon la +40 (755) 451 273, pe WhatsApp sau email!

Ghidul programărilor în timp real

Vă puteți programa direct din această pagină, selectând serviciul pe care îl doriți (Antrenament Individual sau Antrenament de Grup*), data, ora și locația. În același timp, aveți posibilitatea (accesând butonul reprezentativ-rotund de mai sus) să vă programați pe WhatsApp (butonul verde cu sigla WhatsApp), telefonic (butonul roșu cu mobilul alb) sau prin e-mail (butonul roșu cu plicul alb).

Dacă vă programați folosind formularul de programări în timp real, trebuie să țineți cont de faptul că programarea este validată abia după ce vi se confirmă telefonic acest lucru. Dacă după efectuarea programării nu primiți un apel telefonic în mai puțin de 60 de minute (în intervalul orar 09:00 – 21:00), vă rugăm să ne apelați pentru confirmarea programării!

Cum mă programez la un antrenament de grup?

Programările pentru antrenamentele de grup se fac doar telefonic sau pe WhatsApp, fiind obligatoriu să vă anunțați prezența. Locurile sunt limitate la 10 participanți, tocmai de aceea nu este indicat să riscați să vă prezentați fără o programare telefonică.

ADRESE UTILE

  • Regulament general
  • Reclama un instructor
  • Regulament Reducere Skates.ro
  • Termeni si Conditii
  • Politica de Confidentialitate

INFORMAȚII DESPRE DESFĂȘURAREA CURSURILOR ÎN CONTEXTUL PANDEMIEI GENERATE DE COVID-19

În acest moment, cursurile se desfășoară în sala de pe str. Sergent Constantin Moise 5C, doar sub formă de cursuri individuale. Pentru închirierea individuală a sălii se percepe o taxă de 40 RON / h suplimentar față de tariful antrenamentelor / abonamentelor.

În situația în care ați început un abonament iar activitatea ne este întreruptă din cauza legilor pentru prevenirea răspândirii virusului, abonamentul va fi suspendat și reluat din momentul în care legea ne va permite, adăugând perioada de valabilitate rămasă.