fbpx

PROGRAMEAZA-TE ACUM!

Momentan, sistemul de programări în timp real este indisponibil. Te rugăm să te programezi prin telefon la +40 (755) 451 273, pe WhatsApp sau email!

Ghidul programărilor în timp real

Vă puteți programa direct din această pagină, selectând serviciul pe care îl doriți (Antrenament Individual sau Antrenament de Grup*), data, ora și locația. În același timp, aveți posibilitatea (accesând butonul reprezentativ-rotund de mai sus) să vă programați pe WhatsApp (butonul verde cu sigla WhatsApp), telefonic (butonul roșu cu mobilul alb) sau prin e-mail (butonul roșu cu plicul alb).

Dacă vă programați folosind formularul de programări în timp real, trebuie să țineți cont de faptul că programarea este validată abia după ce vi se confirmă telefonic acest lucru. Dacă după efectuarea programării nu primiți un apel telefonic în mai puțin de 60 de minute (în intervalul orar 09:00 – 21:00), vă rugăm să ne apelați pentru confirmarea programării!

Cum mă programez la un antrenament de grup?

Programările pentru antrenamentele de grup se fac doar telefonic sau pe WhatsApp, fiind obligatoriu să vă anunțați prezența. Locurile sunt limitate la 10 participanți, tocmai de aceea nu este indicat să riscați să vă prezentați fără o programare telefonică.

ADRESE UTILE

  • Regulament general
  • Reclama un instructor
  • Regulament Reducere Skates.ro
  • Termeni si Conditii
  • Politica de Confidentialitate

CURSURILE DE GRUP AU REÎNCEPUT!

Te așteptăm la cursurile de grup doar în Parcul Herăstrău din București, în fiecare luni, marți, miercuri, joi, sâmbătă și duminică de la ora 19:00. Locurile fiind limitate la 10 participanți, te rugăm să ne apelezi la 0758411537 și să-ți anunți prezența!