fbpx

Despre noi

Școala de Role a apărut din dorința unor oameni extrem de pasionați de a dezvolta acest sport și de a promova mișcarea în deplină siguranță atât pentru copii cât și pentru adulți. Totodată, obiectivul nostru a fost acela de a oferi servicii sportive premium atât prin calificările antrenorilor cât și prin comportamentul și atitudinea acestora.

Scoala de Role a fost fondata in anul 2009 de catre Vlad Mihnea.

În anul 2009, când Vlad Mihnea a fondat prima Școală de Role din România, a numit-o „Academia de Role”, fiind dedicată celor ce doreau să practice Freestyle Slalom pe role. Începând cu anul 2011, „Academia de Role” s-a transformat în „Școala de Role” și așa a rămas până astăzi, având ca activitate inițierea copiilor și a adulților în mersul pe role, pregătirea începătorilor pentru a fi în siguranță în situații cât mai reale și relevante și nu în ultimul rând, pregătirea copiilor sau adulților care doresc să facă performanță în Freestyle Slalom. 

Vlad Mihnea este multiplu campion de freestyle slalom artistic, fiind dezvoltator al acestui stil și al sportului „Freestyle Slalom” în România.

vlad mihnea pe role

Prima școală de role din România!

pahontu georgian icp scoala de role

Pahonțu Georgian s-a alăturat echipei în anul 2016, ajungând într-un timp foarte scurt să administreze Școala de Role din Parcul Herăstrău, la vremea respectivă, a doua cea mai aglomerată locație a noastră.

Instructorii Școlii de Role sunt certificați internațional și re-evaluați anual

George deține cel mai înalt nivel de instructor certificat internațional ICP activ din România. A ajuns în timp record să poarte titlul de „Director de Disciplină” din momentul în care a implementat un nou sistem de recrutare a instructorilor, prin care aceștia intră într-un sistem de pregătire pentru examinarea internațională, după care susțin probe atât practice cât și teoretice la baza International Certification Program din Marea Britanie.

Acest sistem a adus un plus imens de calitate serviciilor oferite de către Școala de Role, toți instructorii fiind certificați internațional și pregătiți să lucreze atât cu copii cât și cu adulți.

scoala de role la televizor pro tv

Școala de Role se vrea o influență pozitivă în viața ta și a copilului tău!

Suntem sportivi activi și foști sportivi de performanță cu zeci de ani de experiență în predarea acestui sport. Principalul nostru obiectiv este acela de a fi o influență pozitivă în viața elevului, fie el copil sau adult.

Ne-au trecut pragul atât copii cât și adulți care au reușit să se dezvolte atât pe plan fizic cât și să devină persoane mult mai sociabile, deschise, relaxate și lipsite de bariere în comunicarea cu persoanele din jur, în fața unor mulțimi de oameni și chiar în fața camerelor de filmat.

echipa scolii de role
scoala de role cursuri de grup scoala

INFORMAȚII DESPRE DESFĂȘURAREA CURSURILOR ÎN CONTEXTUL PANDEMIEI GENERATE DE COVID-19

În acest moment, cursurile se desfășoară în aer liber, doar sub formă de cursuri individuale. 

În situația în care ați început un abonament iar activitatea ne este întreruptă din cauza legilor pentru prevenirea răspândirii virusului, abonamentul va fi suspendat și reluat din momentul în care legea ne va permite, adăugând perioada de valabilitate rămasă.