fbpx

CAND AI TOATA ATENTIA

INVETI MULT MAI REPEDE

Antrenor Personal pentru Copii si Adulti

Antrenamentele Individuale de mers pe role sunt benefice atat copiilor cat si adultilor deoarece mersul pe role iti antreneaza toate grupele musculare, te ajuta sa scapi de kilogramele in plus si totodata te ajuta sa obtii si sa mentii o conditie fizica de invidiat. Fiind declarat cel mai bun exercitiu cardio, depaseste jogging-ul deoarece mersul pe role nu solicita articulatiile la fel de mult.

Un antrenor personal te poate ajuta sa practici corect acest sport si sa iti atingi obiectivele mult mai repede si mai in siguranta, beneficiind de 100% din atentia acestuia in timpul antrenamentelor.

ADRESE UTILE

  • Regulament general
  • Reclama un instructor
  • Regulament Reducere Skates.ro
  • Termeni si Conditii
  • Politica de Confidentialitate

INFORMAȚII DESPRE DESFĂȘURAREA CURSURILOR ÎN CONTEXTUL PANDEMIEI GENERATE DE COVID-19

În acest moment, cursurile se desfășoară în sala de pe str. Sergent Constantin Moise 5C, doar sub formă de cursuri individuale. Pentru închirierea individuală a sălii se percepe o taxă de 40 RON / h suplimentar față de tariful antrenamentelor / abonamentelor.

În situația în care ați început un abonament iar activitatea ne este întreruptă din cauza legilor pentru prevenirea răspândirii virusului, abonamentul va fi suspendat și reluat din momentul în care legea ne va permite, adăugând perioada de valabilitate rămasă.