fbpx

CURSURILE DE GRUP SUNT MOMENTAN

SUSPENDATE

Antrenamente de Grup pentru Copii

Antrenamentele de Grup de mers pe role sunt benefice copiilor atat fizic cat si psihic. Mersul pe role este singurul sport din categoria fitness cu eficienta ridicata atat in pierderea in greutate cat si indobandirea si mentinerea unei conditii fizice corespunzatoare, antrenand toate grupele musculare. Antrenamentele in grup ii ajuta pe copii sa devina mai prietenosi, competitivi si ambitiosi, ii scapa de timiditate si ii face sa se integreze mult mai usor in alte grupuri, pe viitor.

Programeaza-te acum!

ADRESE UTILE

  • Regulament general
  • Reclama un instructor
  • Regulament Reducere Skates.ro
  • Termeni si Conditii
  • Politica de Confidentialitate

INFORMAȚII DESPRE DESFĂȘURAREA CURSURILOR ÎN CONTEXTUL PANDEMIEI GENERATE DE COVID-19

În acest moment, cursurile se desfășoară în sala de pe str. Sergent Constantin Moise 5C, doar sub formă de cursuri individuale. Pentru închirierea individuală a sălii se percepe o taxă de 40 RON / h suplimentar față de tariful antrenamentelor / abonamentelor.

În situația în care ați început un abonament iar activitatea ne este întreruptă din cauza legilor pentru prevenirea răspândirii virusului, abonamentul va fi suspendat și reluat din momentul în care legea ne va permite, adăugând perioada de valabilitate rămasă.